ProPicks “Beat the S&P 500” Haziran 2024’te Adobe’nin %24,91’lik kazancı öncülüğünde %3,70 arttı

0

ProPicks “Beat the S&P 500” Stratejisi ve Haziran 2024 Performansı

ProPicks “Beat the S&P 500” stratejisi, Haziran 2024’te %3,70’lik etkileyici bir toplam getiri sağlayarak aynı dönemde sırasıyla %1,12 ve %3,47 getiri sağlayan Dow Jones Industrial Average (DJI) ve S&P 500 (SPX) gibi temel karşılaştırma ölçütlerini geride bıraktı.

Adobe Inc.’in Performansı

Adobe Inc.'in Performansı

Adobe Inc. (NasdaqGS:NASDAQ:ADBE) aylık %24,91’lik şaşırtıcı bir getiri ile en iyi performans gösteren şirket oldu. Adobe’nin dijital medya ve pazarlama çözümlerindeki pazar lideri konumu, güçlü finansal performansı ve yapay zeka ve bulut tabanlı tekliflerdeki stratejik girişimleri, olumlu bir uzun vadeli görünümü destekliyor.

Yeni Eklenenler ve Charter Communications, Inc.

“Beat the S&P 500” stratejisi, 1 Temmuz 2024 itibariyle Charter Communications, Inc. (NasdaqGS:CHTR) dahil olmak üzere 10 yeni holdingi tanıttı. Charter Communications, Spectrum markası altında konut ve ticari müşterilere hizmet veren lider bir geniş bant bağlantı ve kablo operatörüdür.

InvestingPro Aboneliği ve Fırsatlar

Profesyonellerle birlikte yatırım yapma ve potansiyel olarak piyasayı yenme fırsatını kaçırmayın. InvestingPro’ya bugün abone olun ve INVTROZEL1A kupon kodunu kullanarak 1 yıllık veya 2 yıllık aboneliklerde ek %10 indirim kazanın. InvestingPro ile bilinçli yatırım kararları vermek ve bir adım önde olmak için gereken araçlara ve içgörülere sahip olacaksınız.

Yatırım Portföyünüzü Optimize Edin

ProPicks stratejisinin Haziran 2024’teki etkileyici performansı, uzmanlar tarafından oluşturulan bu portföyleri takip ederek elde edebileceğiniz potansiyel getirilere sadece bir bakış. Bu fırsatın kaçmasına izin vermeyin – InvestingPro’ya bugün abone olun ve yatırım portföyünüzün tüm potansiyelini ortaya çıkarın!

İlginizi Çekebilir;  Çin, Uluslararası Ziyaretçileri Teşvik Etmek İçin Banka Kartı Ücretlerini Düşürmeyi Planlıyor

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.