Yapay Zeka İle Güçlü Yatırımcı İlgi Gören Akıllı Telefonlar

0

Perşembe günü Jefferies analistlerine göre, yapay zeka özellikli akıllı telefonlara yönelik güçlü yatırımcı ilgisine rağmen, tüketiciler temkinli bir duruş sergiliyor.

Tüketicilerin Yapay Zeka Özelliklerine İlgisi

Yatırım bankası, tüketicilerin akıllı telefonlardaki yapay zeka özelliklerine henüz büyük bir heves göstermediklerini belirtiyor. Muhtemelen yapay zekanın neler sağlayabileceği, fiyatı ve kullanım kolaylığı konularında emin olmadıkları belirtiliyor.

Pazar Araştırmasına Göre Satış Trendleri

Pazar araştırmasına göre, Çin’de satılan akıllı telefon miktarının 618 alışveriş etkinliğinin son haftalarında azaldığı gözlemleniyor. iPhone’lardaki fiyat indirimlerinin etkisiyle yaşanan artışın ardından genel bir düşüş yaşandığı belirtiliyor.

Özetle, 618 etkinliğinin üç haftalık süresi boyunca satılan akıllı telefon sayısında yıldan yıla ılımlı bir artış yaşanırken, hem Android tabanlı telefonlarda hem de donanım bileşenlerinde ılımlı bir artış, iPhone satışlarında ise daha büyük bir artış görüldü.

Analistler iPhone’lar ile Android tabanlı telefonlar ve donanımları arasındaki performans farkının daha az belirgin hale geldiğini belirtti.

İlginizi Çekebilir;  Apple Avrupa'da Yapay Zeka Özelliklerini Erteliyor
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.