Yaz İndirimi: InvestingPro’da Fırsatlarla Dolu Bir Dönem!

0

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte InvestingPro’da kaçırılmayacak fırsatlar sizleri bekliyor! Yıllık Yaz İndirimi kampanyamız kapsamında InvestingPro aboneliklerinde %50’ye varan indirimler sizleri bekliyor.

Ayrıca, FIRSATP özel kupon kodunu kullanarak 1 veya 2 yıllık abonelik paketlerinde ek %20 indirim fırsatını kaçırmayın.

Özel Teklif: FIRSATP ile Tasarrufun Keyfini Çıkarın

Şimdi FIRSATP kupon kodunu kullanarak tüm aboneliklerde %20 indirimden faydalanabilirsiniz. 1 yıllık veya 2 yıllık paket seçeneklerinden birini tercih ederek FIRSATP ile tasarruflarınızı en üst düzeye çıkarabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın ve InvestingPro’yu edinerek finansal hedeflerinize bir adım daha yaklaşın.

ProPicks: Veri Tabanlı Yatırım Çözümleri

InvestingPro aboneliği ile birlikte gelen ProPicks, size yapay zeka destekli altı borsa stratejisi sunmaktadır. Güçlü yapay zeka algoritmalarıyla desteklenen ProPicks, hisse senetlerinde gerçek büyüme potansiyelini belirlemekte ve yatırımlarınızı korumak için detaylı analizler sunmaktadır.

Portföylerimizi Keşfedin

Portföylerimizi Keşfedin

ProPicks’in öne çıkan portföylerinden biri olan Teknoloji Devleri portföyü, yüksek büyüme potansiyeline sahip 15 teknoloji hissesinden oluşmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana %72’nin üzerinde bir performans gösteren bu portföy, diğer portföylerimizle birlikte çeşitli pazar segmentlerine uygun stratejiler sunmaktadır.

  • S&P 500’ü Geride Bırakın: +%35,78
  • Dow’un Performansını Geçin: +%19,39
  • En İyi Değer Sunan Hisseler: +%32,85
  • Orta Ölçekli Şirketler: +%16,95

InvestingPro Avantajları

InvestingPro Avantajları

InvestingPro aboneliği ile ProPicks, ProTips, Görüntüleyici gibi araçlara erişim sağlayacak ve binlerce hisse senedi için kapsamlı finansal verilere ulaşabileceksiniz. Ayrıca, InvestingPro’nun yenilikçi hizmetleri ile yatırım deneyiminizi geliştirme fırsatını kaçırmayın.

İlginizi Çekebilir;  Rectitude Holdings (RECT) Yatırımcılara İlk Halka Arz İmkanı Sunuyor

Rakipsiz Yaz İndiriminden faydalanarak InvestingPro’nun gelişmiş araçları ve stratejileri ile yatırım yapmanın keyfine varın. FIRSATP kupon kodu ile %50’ye varan indirimi kaçırmayın!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.