Spot Ethereum ETF’lerinde Negatif Fon Akışı Devam Ediyor

0

Bu hafta ABD’de işlem görmeye başlayan spot Ethereum ETF fonları, ilk günkü olumlu fon akışını sürdüremedi. İlk gün 133 milyon dolar çıkış kaydeden bu fonlar, sonraki günlerde de 152,3 milyon dolarlık net çıkışla karşı karşıya kaldı. Üçüncü işlem gününde, toplam kümülatif fon akışı 178,68 milyon dolara eksiye gerileyen spot Ethereum ETF’lerinde Sosovalue verilerine göre çıkışların, Grayscale Ethereum Trust (ETHE) kaynaklı olduğu gözlemleniyor.

  • ETHE, 346,22 milyon dolar ile tek çıkış görülen fon olarak ön plana çıkıyor.
  • Diğer 8 spot Ethereum ETF’si ise kısmi girişler kaydetti.
  • BlackRock’ın ETHA ETF’si, 70,93 milyon dolar ile en fazla mevduat toplayan fon oldu.
  • ETHA ETF’sini, Grayscale Ethereum Mini Trust 58,09 milyon dolar, Fidelity FETH 34,32 milyon dolar ve Bitwise ETHW 16,34 milyon dolar girişle takip etti.
  • Franklin ve 21Shares’in ihraç ettiği ETF’lerde ise herhangi bir hareket gözlemlenmedi.

İşlem hacmi açısından bakıldığında, dün yaklaşık 860 milyon dolar civarında bir günlük işlem hacmi oluştu. İlk işlem gününde bu hacim 1 milyar dolara ulaşırken, Çarşamba günü 945 milyon dolara yakın bir işlem hacmi kaydedildi.

InvestingPro BÜYÜK YAZ İNDİRİMLERİ başladı! %50 indirime ek %10’a varan indirim için KAZAN kuponunu kullanmayı unutmayın. Kodu nasıl kullanacağınızdan emin değil misiniz? Adım adım gösterdiğimiz videoyu izleyebilirsiniz. Sorularınız için destek birimimize buradan ulaşabilirsiniz.

Spot Bitcoin ETF’lerinde Pozitif Fon Akışı

Spot Bitcoin ETF'lerinde Pozitif Fon Akışı

Ethereum ETF’leri dün negatif fon akışında kalırken, Bitcoin ETF’leri günü artıda kapattı. Dünkü işlemlerde 11 spot Bitcoin ETF, 31,16 milyon dolar net giriş kaydetti. Bitcoin ETF’leri önceki gün de 44,5 milyon dolarlık bir giriş gördü.

İlginizi Çekebilir;  Kişisel sağlıkta devrim getiren WELL3’ün token’ı WELL, Bybit, Bitget ve Gate.io’da listelenecek
  • Dün dikkat çeken nokta, ticaretin yalnızca iki ETF arasında gerçekleşmesiydi.
  • Sosovalue verilerine göre, BlackRock’ın IBIT’i 70,75 milyon dolar fon çekmeyi başardı.
  • Grayscale’in GBTC’sinden ise 39,59 milyon dolar çıkış kaydedildi.

Spot Bitcoin fonlarının toplam günlük işlem hacmi, Çarşamba günündeki 1,5 milyar dolar ve Salı günündeki 2,34 milyar dolara kıyasla 1,51 milyar dolar olarak belirlendi.

Spot Ethereum ETF'lerinde Negatif Fon Akışı Devam Ediyor

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.