Yatırımcılar İçin Büyük Kazanç Fırsatları: F5 Networks ve Diğer Hisseler

0

Yatırımcılar İçin Büyük Kazanç Fırsatları

Yatırımcılar İçin Büyük Kazanç Fırsatları

Investing.com – Bu hafta piyasa, büyük teknoloji şirketlerinden gelecek olan kazanç raporlarına odaklanmış durumda. Ancak, kendilerine doğru ve daha az bilinen şirketlerde konumlandıran bilgili yatırımcılar, önemli kazançlar elde etme fırsatını yakalayabiliyorlar. Premium kullanıcılarımız, bu ayın en değerli yatırımları arasında yer alan birkaç isimden büyük kârlar elde ediyor.

Bugünün öne çıkan hissesi F5 Networks (FFIV), güçlü yazılım ve küresel hizmet tekliflerindeki büyüme ile dün akşam yayımladığı raporla tahminleri aşarak, piyasa öncesi işlemlerde %14’lük bir artış gösterdi. Mevcut eğilim, özellikle satış tarafının daha önce açıklanan mali raporlar ışığında hisse senetlerini yeniden fiyatlandırmasıyla, F5 hisselerinin daha da yükselebileceğini gösteriyor. Bu durum, yapay zeka sistemimiz tarafından bu 2. çeyrek döneminde seçilen, daha az bilinen ve en yüksek değerli hisselerin sağladığı büyük kazanç serisine katkıda bulunuyor.

Aslında, yapay zeka destekli hisse seçim aracımız, geçen hafta Salı gününden itibaren her bir piyasa oturumunda en az bir kez çift haneli kazançlar elde etti. İşte raporlama sonrasında hisse senetlerinin kazançları:

  • (Salı) – Manhattan Associates (MANH): +%10,96.
  • (Çarşamba) – Molina Healthcare (MOH): +%12,6.
  • (Perşembe) – Pool Corporation (POOL): +%13,64.
  • (Cuma) – Charter Communications (CHTR): +%16,6.
  • (Pazartesi) – F5 Networks (FFIV): +%14 (şu ana kadar).

Yeterli gelmiyorsa, PayPal Holdings (PYPL) bu ayın Temmuz listemizin de bir parçası olarak harika bir rapor sunarak %8,6’lık bir artış sağladı. Hisse senedinin beklenenden daha iyi görünmesi, bu başarıyı art arda altı gün boyunca sürdürmesine olanak tanıyabilir.

Ancak, işimizin burada bittiğini düşünmeyin! Temmuz listemizdeki diğer bazı hisse senetleri de bugün kapanıştan sonra ve bu haftanın ilerleyen günlerinde rapor vermeye hazırlanıyor. Şimdi kazananlar hakkında daha fazla bilgi edinmenin tam zamanı! Binlerce parametre ve hisseye, analize ve grafiklere InvestingPro ile erişerek daha fazla kazanç elde etme fırsatını yakalayın! BÜYÜK YAZ İNDİRİMLERİ başladı. %50 indirime ek olarak %10’a varan indirim için FIRSATP kuponunu kullanmayı unutmayın. Kodu nasıl kullanacağınızdan emin değilseniz, adım adım gösterdiğimiz videoyu izleyebilirsiniz. Sorularınız için destek birimimize buradan ulaşabilirsiniz.

Peki bunu nasıl yapıyoruz?

Çok basit: ProPicks’in son teknoloji yapay zeka modelleri, borsanın geçmiş verilerini derleyerek her ayın başında piyasadaki en iyi hisse senetlerini belirleyen bir liste oluşturuyor. Yapay zeka destekli modelimiz, piyasadaki diğer araçlardan farklı olarak hisse senetlerini çok pahalı hale gelmeden önce seçiyor; böylece sadece bir “momentum” göstergesini takip etmekle kalmıyor.

Bu şekilde oluşturduğumuz Teknoloji Devleri stratejimiz, geçen yıl Kasım ayındaki resmi lansmanımızdan bu yana piyasayı alt üst etmeyi başardı. İşte güncel rakamlar:

  • Teknoloji Devleri: +%79,15
  • S&P 500: %28,92

Bu, geriye dönük bir test değil; bu, kullanıcılarımıza gerçek zamanlı olarak sunulan gerçek dünya performansıdır. Aslında, geriye dönük testimiz, uzun vadeli yatırımların daha büyük kazançlar sağlayacağını göstermektedir. Aşağıdaki grafiğe göz atın:

Kaynak: ProPicks

Bu da demektir ki, stratejimizdeki 100 bin dolarlık bir anaparanın şu ana kadar 1.879.800 dolara dönüşmüş olacağı anlamına geliyor. Peki, tahmin yürüterek rastgele yatırım yapmaya devam mı edeceksiniz, yoksa kazanan isimler hakkında bilgi sahibi olmayı mı tercih edeceksiniz?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.