Tesla’nın Yeni Hukuk Mücadelesi

0

Tesla Inc. (NASDAQ:TSLA), Delaware’deki bir yargıcın Elon Musk’ın 56 milyar dolarlık tazminat paketini geçersiz kılan kararını yeniden gözden geçirmesi için çağrıda bulundu.

Tesla’nın Argümanı ve Hissedar Oylaması

Tesla, Musk’ın ücretlendirilmesine destek veren hissedar oylamasının, Musk’ın 2018 ücret anlaşmasına dair kararı etkilemesi gerektiğini savunuyor.

Tornetta ve Tesla Arasındaki Yasal Mücadele

Tesla, Musk’ın ücret paketinin yeniden değerlendirilmesini ve hissedarlar tarafından onaylanmasını talep ederken, Tornetta’nın avukatları ise hissedar oylamasının kararı değiştirmeye yetmeyeceğini vurguluyor.

Tesla’nın hukuk ekibi, Musk’ın ödeme paketinin hissedarlar tarafından onaylanması gerektiğini savunurken, Tornetta’nın avukatları ise yasal ücretler konusunda bir karar alınmasını istiyor.

Tesla’nın Ocak ayındaki kararın iptali için vereceği dilekçenin, yasal destanda önemli bir dönüm noktası olması bekleniyor.

Reuters bu makaleye katkıda bulunmuştur. Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

İlginizi Çekebilir;  Çin, ABD'nin Tayvan'a Silah Satışı Nedeniyle Yaptırım Kararı Aldı
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.