Under Armour Hisse Sahipleriyle Uzlaşma Sağladı

0

Spor giyim üreticisi Under Armour, şirketin mali durumuyla ilgili hissedarları yanılttığı iddiasıyla açılan bir hissedar toplu davasını çözmek üzere anlaşmaya vardığını bugün duyurdu.

2017 yılında açılan davada, şirket ve CEO’su Kevin Plank’ın hissedarları yanılttığı iddia ediliyordu. Uzlaşma tutarı 434 milyon dolar olup, şirket bu tutarı mevcut nakit varlıklarını kullanarak ve 1,1 milyar dolarlık döner kredi imkanından faydalanarak ödemeyi planlıyor.

Under Armour, uzlaşmayı kabul etse de, bu durumun bir kabahat ya da hata itirafı anlamına gelmediğini açıkça belirtti. Şirket, iddiaları sürekli olarak reddetse de, konuyu geride bırakmak adına uzlaşmayı tercih etti.

Bu uzlaşma kararı, şirketin uzun süreli yasal süreçlere girmeden ilerleme kararlılığını yansıtıyor. Reuters’ın da katkıda bulunduğu bu makale, yapay zeka destekli olarak oluşturulmuş ve bir editör tarafından incelenmiştir.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

İlginizi Çekebilir;  VanEck, Spot Ethereum ETF'si İçin Ücret Açıkladı
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.