Willy Woo: Bitcoin Rallisi Yaklaşıyor

0

Kripto piyasalarında on-chain analizleriyle bilinen Willy Woo, Bitcoin’in önemli bir rallinin eşiğinde olduğunu düşünüyor. Ancak ralli öncesi piyasada bir düşüş yaşanabileceği konusunda uyarıda bulunuyor. Sosyal medya platformu X üzerinden paylaştığı görüşlerinde, Bitcoin madenciliğiyle ilgili temel göstergelere odaklandı ve bu göstergelerin potansiyel bir piyasa toparlanmasının işaretleri olabileceğini belirtti.

Bitcoin Rallisi ve Madenciler

Woo, Bitcoin rallisinin muhtemelen madencilerin satışlarını durduktan sonra başlayacağı öngörüsünde bulundu. Analist, Bitcoin hash şeritlerinin madencilerin aşırı stres altında olduğu dönemleri belirlemeye yardımcı olduğunu söylerken madencilerin genellikle masraflarını karşılamak için çıkardıkları BTC’leri sattıklarını dile getirdi. Bu durumun Bitcoin fiyatını aşağı çeken en önemli faktörlerden biri olduğu biliniyor.

Sabırlı Olunmalı

Willy Woo, Bitcoin piyasasının şu an içinde bulunduğu durgunluğun, sistemdeki zayıf unsurları ortadan kaldırmak için gerekli olduğunu düşünüyor. Mevcut durumu sıkıcı olarak nitelendirirken, Bitcoin’in yeni rekor seviyelere ulaşabilmesi için daha fazla acı ve sıkıcı durumların yaşanması gerektiğini iddia ediyor. Analist, kısa vadeli düşüş öngörüsüne rağmen sabırlı olunması gerektiğini ve orta vadede yükselişin geri geleceği yönünde tahminde bulunuyor.

Amatörlerin bile profesyoneller gibi kazanabileceği dünyaya adım atın. InvestingPro şimdi %20 indirimde. Kupon kodu: KAZAN. Kodu nasıl kullanacağınızdan emin değil misiniz? Adım adım gösterdiğimiz videoyu izleyebilirsiniz. Sorularınız için destek birimimize buradan ulaşın.

Haftanın son iş gününde Bitcoin, 64.000 doların altını test ediyor. Son 7 günde %5’e yakın değer kaybeden kripto para, kısa vadeli düşüş eğilimini koruyor. Analist Willy Woo, ise kısa vadeli düşüş öngörüsüne rağmen sabırlı olunması gerektiği ve orta vadede yükselişin geri geleceği yönünde tahminde bulunuyor.

İlginizi Çekebilir;  Bank of America Yatırım Trendleri Raporu

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.