HSBC’nin TCELL ve TTKOM Hedef Fiyatlarını Güncellemesi

0

Ünlü küresel banka HSBC, Borsa İstanbul iletişim endeksini oluşturan Turkcell (TCELL) ve Türk Telekom (TTKOM) hisseleri için hedef fiyatlarını revize etti. Bugün yayımlanan rapora göre, HSBC, TCELL için tavsiyesini “AL” olarak korurken hedef fiyatını 100 TL’den 135 TL’ye yükseltti. Aynı şekilde, TTKOM için de tavsiyesini “TUT” olarak sürdüren HSBC, hedef fiyatını 33 TL’den 50 TL’ye çıkardı.

TCELL ve TTKOM Hisse Senetleri Güncel Durumu

TCELL, geçtiğimiz haftayı %5,37’lik bir yükselişle tamamlayarak pozitif trendini sürdürdü. Bu haftaya da olumlu bir başlangıç yapan TCELL, 109,6 TL seviyesinde yeni bir rekor kırdı. Yılın başından bu yana %89’luk bir değer artışı gösteren TCELL’in InvestingPro’da hesaplanan adil değeri ise şu an 119,47 TL olarak görünüyor. Analistlerin tahminleriyle uyumlu olan bu değere göre, hisse %10 iskonto ile işlem görüyor. Ayrıca, TCELL’in finansal raporlarına InvestingPro üzerinden erişebilir ve güncellenen adil değerini takip edebilirsiniz.

TTKOM ise son 3 aydır uzun vadeli yükseliş trendinde bulunuyor ve Temmuz ayına da hızlı bir başlangıç yaptı. Bugün 53,1 TL seviyesine ulaşarak rekor kıran TTKOM, yılbaşından bu yana %110 değer kazandı. InvestingPro’da hesaplanan adil değerine göre TTKOM’un 39,57 TL olduğu görülüyor. Bu da hissenin %23 primli işlem gördüğünü gösteriyor.

Yatırım Stratejinizi Güçlendirin!

Yatırım Stratejinizi Güçlendirin!

Büyük YAZ İNDİRİMLERİ başladı! InvestingPro ile yatırım stratejinizi güçlendirin ve daha iyi sonuçlar elde edin. %50 indirime ek %10’a varan indirim için KAZAN kuponunu kullanabilirsiniz. Kodu nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız, adım adım gösterilen videoyu izleyebilirsiniz. Sorularınız için destek birimine buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir;  NORWALK - FactSet'in Üçüncü Çeyrek Performansı
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.