Spot Ethereum ETF’leri ile Altcoin Umutları Artıyor

0

Spot Ethereum ETF’leri ile Altcoin’ler İçin Umutlar Artıyor

Spot Ethereum ETF'leri ile Altcoin'ler İçin Umutlar Artıyor

Investing.com – ABD’de bu yıl spot Bitcoin ETF’lerinin ticarete başlamasının ardından, bu hafta spot Ethereum ETF’leri ile devam eden süreç, diğer altcoin’ler için de heyecan verici bir umut yarattı. Spot Bitcoin ETF’leri konusunda önemli bir rol üstlenen Franklin Templeton, şimdi de Solana hakkında olumlu görüşler sunarak dikkat çekti. Küresel varlık yönetim şirketi, son X gönderisinde, Solana’nın artan benimsenmesine ve sağladığı teknolojik yeniliklere vurgu yaptı. Bu yorum, aynı zamanda spot Ethereum ETF ihracı gerçekleştiren şirketin, yakın gelecekte Solana ETF’i için de adım atabileceği yönündeki beklentileri artırdı.

Kurumsal İlgi Solana’ya Yöneliyor

Solana ağı, Ethereum’a alternatif olarak başarılı projelere ev sahipliği yaparken, düşük işlem ücretleri ve kesintisiz çalışan ağ yapısıyla kripto piyasasındaki yükselişini sürdürüyor. Yönetimi altında 1,5 trilyon dolarlık varlık bulunduran Franklin Templeton’ın kripto sektörüne yönelik faaliyetleri göz önüne alındığında, Solana’ya yönelik desteği, Blockchain ağı için son derece önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Özellikle birçok büyük yatırımcı Bitcoin ve Ethereum’a odaklanmışken, Solana da büyük varlık yönetim şirketlerinin radarına girmeyi başardı. Bu durum, ağın yerel varlığı SOL için ciddi bir katalizör etkisi yaratabilir.

Diğer yandan, ETF uzmanları, halihazırda iki şirketin spot SOL ETF başvurusu bulunduğunu belirtirken, yıl sonuna kadar bu başvuruların artabileceğini ve olası bir ETF onayının 2025 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşebileceğine inanıyor.

Büyük Yaz İndirimleri Başladı!

InvestingPro ile yatırım stratejinizi güçlendirmek için harika fırsatları kaçırmayın. Daha iyi sonuçlar elde etmek için %50 indirime ek %10’a varan indirim için KAZAN kuponunu kullanabilirsiniz. Kodu nasıl kullanacağınızdan emin değil misiniz? Adım adım gösterdiğimiz videoyu izleyebilirsiniz. Sorularınız için destek birimimize buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir;  Haftalık Yatırım Analizi

Solana’nın Yükselişi Devam Ediyor

SOL, geçen ay ortalama 130 dolar seviyesinde destek bulduktan sonra, bu ay yönünü yukarı çevirdi ve geçtiğimiz hafta itibarıyla destek bölgesinden %40’a varan bir yükselişle 185 dolara kadar çıktı. Bu hafta, kısmen satıcı ağırlıklı bir hareket sergileyen kripto para, hafta başında 170 dolar seviyelerinde yeni bir destek bulmuşken, bugün de 180 dolar bölgesine doğru olumlu bir fiyat hareketi sergiliyor. SOL, Temmuz ayında geçen ayın kayıplarını telafi ettikten sonra %21 değer artışıyla devam ediyor. Yılbaşından bu yana ise %75’lik bir yükseliş kaydetti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.