Kripto Para Piyasalarında Günlük Değerlendirme

0

Kripto Para Piyasalarında Son Durum

Kripto Para Piyasalarında Son Durum

Haftanın son iş gününde kripto para piyasaları sert satışlara maruz kaldı. Birçok altcoin, %15’i aşan değer kayıpları yaşayarak piyasanın lideri Bitcoin’in gerisinde kaldı. Ancak en büyük 20 kripto para birimi arasında yer alan 3 altcoin, Bitcoin ve Ethereum karşısında direnç gösterdi ve daha az değer kaybetti.

Bitcoin bugün %7’ye yaklaşan düşüşle 53.000 dolara kadar gerilerken birçok altcoin daha büyük kayıplar yaşadı. Ethereum ise bugün %8 oranında değer kaybederek 2.810 dolara düştü. Ancak piyasa değeri yüksek kripto varlıklar arasında Solana (SOL), Tron (TRX) ve LEO, son satış dalgasına karşı direnç gösteren altcoin’ler arasında yer aldı.

  • Solana (SOL): Önceki günlerde 130 doların altına inen SOL, bugün 121 dolara kadar geriledikten sonra hızlı bir şekilde toparlanarak 130 dolara yaklaştı. BTC’ye karşı %4,8, ETH’ye karşı ise %5,65 oranında değer kazandı.
  • Tron (TRX): Günün başında %5’e yakın düşüş yaşayan TRX, alımların gelmesiyle günlük kaybını %1’in altına çekti ve 0,12 dolar bandında kaldı.
  • LEO: Bitfinex borsasında işlem ücreti indirimi sunan LEO, piyasadaki volatiliteye karşı direnç göstererek 5 milyar dolarlık piyasa değeriyle ilk 20 kripto para arasına girdi. BTC karşısındaki değerini %10 artırdı.

Günün ilk saatlerinde serbest düşüş yaşayan kripto piyasaları, ABD işlem saatlerine doğru kısmi alımlarla toparlanma gösterdi. Bitcoin 55.000 dolara doğru yükselirken Ethereum 3.000 dolar seviyelerine yaklaştı.

Yatırımcılar, piyasanın geleceği konusunda endişeli olsa da bazı altcoin’lerin direnç göstermesi ve toparlanma sinyalleri vermesi, umutların devam etmesini sağlıyor.

İlginizi Çekebilir;  Akıllı Para Hangi Altcoin’leri Alıyor? BLUR Coin ve Bu 9’u Listede!
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.