Justin Sun, Tron Ağı İçin Yeni Sabit Kripto Para Geliştiriyor

0

Tron ağının kurucusu Justin Sun, yılın son çeyreğinde Tron Blockchain üzerinde ihraç edilecek yeni bir sabit kripto para geliştirdiklerini duyurdu. Bu kripto para, ücretsiz kişiler arası transferler sağlayacak ve PayPal ve Circle gibi ödeme hizmetleri sunan dev şirketlere rakip olmayı hedefliyor.

Ücretsiz transfer imkanı sunacak kripto varlık, Tron ağında lanse edildikten sonra Ethereum ağı ve Ethereum Sanal Makinesi ile uyumlu hale getirilerek genişletilecek. Justin Sun, işlem ücretlerinin sabit kripto para ile karşılanacağını ve böylece gas tokenlerine ihtiyaç duyulmayacağını belirtti.

Tron’un yeni sabit kripto varlığı, kriptoda kitlesel benimsemeye katkı sağlayacağını ve kripto şirketlerine büyük fayda sağlayacağını düşünüyor. Bu hamleyle, PayPal’ın PYUSD ve Circle’ın USDC gibi hizmetlerine rakip olması bekleniyor.

Tron’un Hedefleri ve Gelişmeler

Tron'un Hedefleri ve Gelişmeler

  • Tron geliştiricileri, Bitcoin ağı için bir katman-2 çözümü oluşturmayı planlıyor.
  • Tron, Tether’in “wrapped” versiyonunu geliştirerek Bitcoin ekosistemine katkı sağlamayı hedefliyor.
  • Tron ağı, kişiler arası sabit kripto para transferlerinde Ethereum’un 2 ila 3 katı hacim üretiyor.
  • DefiLlama verilerine göre, Tron ağı Tether’ın üretildiği ağlar arasında 112 milyar dolarlık havuzun 50 milyar dolarına aracılık ediyor.

TRX Kripto Para Durumu

TRX, son haftalardaki düşüş eğilimine karşın yatay hareketini sürdürüyor. Geçen hafta %11 bandında geri çekilen kripto piyasasına karşın TRX, 0,12 dolar seviyesinde istikrarlı bir seyir izledi. Yılbaşından bu yana %20 değer artışı gösteren TRX, yeni haftaya 0,125 dolar seviyesinde yatay bir pozisyonla başladı.

İlginizi Çekebilir;  Winklevoss Kardeşlerden Yapılan Bağış
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.