JinkoSolar, Jiangxi Jinko’nun GDR Teklifini Duyurdu

0

JinkoSolar’dan Önemli GDR Teklifi

Dünyanın en büyük ve en yenilikçi güneş modülü üreticilerinden biri olan JinkoSolar (NYSE:JKS) Holding Co., Ltd. (“JinkoSolar” veya “Şirket”) Jinko Solar Co., Ltd.‘nin (“Jiangxi Jinko”) %58,59 hissesine sahip olduğu ana işletme iştiraki aracılığıyla toplam 1.000.519.986 adede kadar A hissesi (“Hisseler”) ihraç etmeyi planladığını duyurdu. Her bir hissenin nominal değeri 1,0 RMB olarak belirlenmiş olup, hisseler Global Depozito Makbuzları (“GDR’ler”) şeklinde ihraç edilecektir. (Herhangi bir ek satış opsiyonunun kullanılması sonucu ihraç edilen hisseler dahil) (“GDR Teklifi”). Her bir GDR, 10 Hisseyi temsil edecektir.

Jiangxi Jinko, GDR’leri Almanya’daki Frankfurt Borsası’nda listelemeyi planlamaktadır. GDR Teklifi’nin büyüklüğü piyasa koşullarına bağlı olarak Jiangxi Jinko’nun yönetim kurulu tarafından ayarlanabilecektir. Bu süreç, hissedar toplantısında hissedarlardan alınacak yetki ile desteklenecektir. GDR’ler, bu tekliften önce Jiangxi Jinko’nun toplam hisse sermayesinin %10’undan fazlasını temsil etmeyecektir.

JinkoSolar, Jiangxi Jinko’nun yaklaşık %58,59 hissesine sahip olup, GDR Teklifi’nin ardından bu oranın yaklaşık %53,26’ya düşmesi beklenmektedir (bu hesaplama, 1.000.519.986 Hisse ihraç edileceği varsayılarak yapılmıştır). GDR Teklifi’nden elde edilecek brüt gelirin 4,5 milyar RMB’yi (veya yabancı para birimi eşdeğerini) geçmemesi beklenmektedir. Bu gelir, teklif masrafları düşüldükten sonra aşağıdaki amaçlar için kullanılacaktır:

  • ABD’de 1 GW Yüksek Verimli Modül Projesi‘nin inşası ve geliştirilmesi,
  • Monokristal silikon çekme çubuğu, silikon wafer, yüksek verimli güneş hücreleri ve modüllerin üretimi için Shanxi Faz II 14 GW Entegre Üretim Üssü Projesi‘nin inşası ve geliştirilmesi,
  • Jiangxi Jinko için işletme sermayesi veya banka kredilerinin geri ödenmesi.

Toplanan gelirin kullanımı, teklif belgesinde veya diğer kayıt belgelerinde açıklanacak hususlara tabidir. GDR Teklifi’nin tamamlanması, Jiangxi Jinko hissedarlarının onayına, Şanghay Menkul Kıymetler Borsası, Frankfurt Borsası ve Almanya’daki Federal Finansal Denetleme Kurumu‘nun onaylarına ve Çin Menkul Kıymetler Düzenleme Komisyonu‘nun kayıt sürecine tabidir. Jiangxi Jinko, GDR’lerin başarılı bir şekilde listelenmesini, ilgili zaman çizelgesini veya GDR Teklifi’nin gerçek büyüklüğünü ve fiyatlandırmasını garanti edememektedir.

İlginizi Çekebilir;  BIST 100 Güne Yükselişle Başladı: Hisseler ve Piyasa Durumu

JinkoSolar Hakkında

JinkoSolar (JKS), dünya çapında en büyük ve en yenilikçi güneş modülü üreticilerinden biridir. Şirket, güneş ürünlerini dağıtarak ve çözümlerini çeşitli uluslararası kamu hizmeti, ticari ve konut müşterilerine sunarak geniş bir pazar yelpazesi hedeflemektedir. JinkoSolar, 30.06.2024 itibarıyla dünya genelinde 10’dan fazla üretim tesisi ile birlikte, Japonya, Güney Kore, Vietnam, Hindistan, Türkiye, Almanya, İtalya, İsviçre, ABD, Meksika, Brezilya, Şili, Avustralya, Kanada, Malezya, Birleşik Arap Emirlikleri, Danimarka, Endonezya, Nijerya ve Suudi Arabistan’da 20’den fazla denizaşırı iştirake ve Çin, ABD, Kanada, Brezilya, Şili, Meksika, İtalya, Almanya, Türkiye, İspanya, Japonya, Birleşik Arap Emirlikleri, Hollanda, Vietnam ve Hindistan gibi birçok ülkede satış ekiplerine sahiptir.

Daha fazla bilgi için lütfen www.jinkosolar.com adresini ziyaret edin.

Güvenli Liman Beyanı

Güvenli Liman Beyanı

Bu basın açıklaması, ileriye dönük ifadeler içermektedir. Bu ifadeler, 1933 tarihli Menkul Kıymetler Yasası‘nın 27A Bölümü ve 1934 tarihli Menkul Kıymetler Borsası Yasası‘nın 21E Bölümü çerçevesinde “ileriye dönük” ifadeler olarak değerlendirilmekte ve 1995 tarihli ABD Özel Menkul Kıymet Davaları Reform Yasası‘nda tanımlandığı şekilde ileriye dönük ifadeler olarak kabul edilmektedir. Bu tür ifadeler, “olacak”, “bekliyor”, “öngörüyor”, “gelecek”, “amaçlıyor”, “planlıyor”, “inanıyor”, “tahmin ediyor” gibi terimlerle ifade edilmektedir. İlgili yönetimden yapılan alıntılar ve Şirket’in operasyonları ile iş görünümü de bu tür ifadelere dahildir.

Bununla birlikte, bu tür ifadeler, gerçek sonuçların belirtilenlerden önemli ölçüde farklı olmasına neden olabilecek bazı risk ve belirsizlikler içermektedir. Bu ve diğer riskler hakkında daha fazla bilgi, JinkoSolar’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu‘na yaptığı başvurularda, Form 20-F yıllık raporu dahil olmak üzere yer almaktadır. Şirket, yasaların gerektirdiği durumlar dışında herhangi bir ileriye dönük ifadeyi güncelleme yükümlülüğü üstlenmemektedir.

İlginizi Çekebilir;  Rectitude Holdings (RECT) Yatırımcılara İlk Halka Arz İmkanı Sunuyor

İletişim Bilgileri

Yatırımcı ve medya soruları için lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanın:

Çin’de:
Bayan Stella Wang
JinkoSolar Holding Co., Ltd.
Tel: +86 21-5180-8777 dahili 7806
E-posta: ir@jinkosolar.com
Bay Rene Vanguestaine Christensen
Tel: +86 178 1749 0483
E-posta: rene.vanguestaine@christensencomms.com

ABD’de:
Bayan Linda Bergkamp
Christensen, Scottsdale, Arizona
Tel: +1-480-614-3004
E-posta: linda.bergkamp@christensencomms.com

Orijinal içeriği görüntüleyin: https://www.prnewswire.com/news-releases/jinkosolars-subsidiary-jiangxi-jinko-proposed-to-offer-and-list-up-to-1-000-519-986-a-shares-in-the-form-of-gdrs-on-the-frankfurt-stock-exchange-in-germany-302281584.html

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.