Builders FirstSource ve Piyasa Rotasyonu

0

Investing.com – Builders FirstSource (BLDR), genel piyasalardaki son rotasyon trendinden en fazla faydalanan şirketlerden biri haline geldi. Federal Rezerv’in Eylül ayında faiz oranlarını düşüreceği yönündeki beklentilerin artmasıyla birlikte, genellikle düşük betalı bir hisse senedi olarak kabul edilen Builders FirstSource, son dört işlem seansında %14 gibi olağanüstü bir değer kazancı sağladı ve bu yükselişin devam etmesi bekleniyor.

Builders FirstSource ve Piyasa Rotasyonu

Benzer şekilde, daha az bilinen diğer bazı şirketler (özellikle orta ve küçük sermayeli hisseler) de büyük başarılar elde ediyor. Bu durum, piyasalardaki rotasyonların sadece geçici bir trend olabileceğini düşündürüyor. Peki, siz bu eğilimden faydalanıyor musunuz yoksa hâlâ yılın ilk yarısındaki aşırı değerlenmiş hisse senetlerini mi tutuyorsunuz? Eğer faydalanmıyorsanız, sizi suçlayamam; çünkü teknoloji hisselerinden farklı olarak, daha az bilinen şirketler arasında kazanç potansiyeli taşıyanları bulmak oldukça zor olabilir.

Ancak, InvestingPro’ya abone olarak Temmuz ayı için, Builders FirstSource ve Enphase Energy (ENPH) gibi isimlerin de yer aldığı, yapay zeka destekli bir alım listesi hazırlayan premium kullanıcılarımız için bu durum geçerli değil. Temmuz ayında Enphase Energy, %16,7 oranında bir artış gösterdi. InvestingPro’da mevcut olan BÜYÜK YAZ İNDİRİMİ fırsatından yararlanabilir, %50 indirim üzerine ek olarak %10’a varan indirim için FIRSATP kuponunu kullanabilirsiniz. Kodu nasıl kullanacağınızdan emin değil misiniz? Adım adım gösterdiğimiz videoyu izleyebilirsiniz. Sorularınız için destek birimimize buradan ulaşabilirsiniz.

Aslında, Temmuz ayı için yapay zeka destekli hisse seçim aracımızın oluşturduğu listede sekiz hisse, çift haneli kazançlar sağladı ve bazıları yalnızca bu ay içinde %15’in üzerinde getiri elde etti.

Peki bunu nasıl yapıyoruz?

Bu süreci oldukça kolaylaştırıyoruz: ProPicks’in son teknoloji yapay zeka modelleri, borsa geçmişini veri olarak derleyerek her ayın başında piyasalardaki en iyi hisse seçimlerini size sunuyor. Yapay zeka destekli aracımız, diğer birçok modelin aksine, hisselerin fiyatları çok yükselmeden önce seçim yaparak yalnızca bir “momentum” modelini takip etmemektedir. Geçen yıl Ekim ayındaki lansmandan bu yana, piyasayı geniş bir marjla geride bırakmayı başardık.

Aslında, yapay zeka destekli seçimlerimizi takip ederek Ekim ayından bu yana elde edebileceğiniz kazançlar şu şekildedir (bugün piyasa öncesi rakamlar):

  • S&P 500’ü Geride Bırakın: %+36,88
  • Teknoloji Devleri: %+82,88

Buna karşılık, aynı dönemde S&P 500 %32,88 kazanç elde etti. Bu, bir geriye dönük test değil; kullanıcılarımıza gerçek zamanlı olarak sunulan gerçek dünya performansıdır. Ayrıca, geriye dönük testlerimiz de uzun vadeli yatırım yapmanın daha yüksek kazançlar sağlayacağını göstermektedir.

Bu, amiral gemimiz Teknoloji Devleri stratejisinin son on yıl içinde sağladığı %1.779’luk göz kamaştırıcı getiri elde etmesini sağlayan metodolojinin ta kendisidir…

Kaynak: ProPicks

Bu da stratejimizdeki 100 bin dolarlık bir anaparanın, şimdiye kadar 1.879.800 dolara dönüşmüş olacağı anlamına geliyor. Peki, hangi hissenin kazandırabileceğini tahmin etmeye çalışmaya devam mı edeceksiniz yoksa gerçekten bilgi sahibi olarak mı yatırım yapacaksınız?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.