Arthur Hayes’ın Kripto Paralarla İlgili Son Adımları

0

Kripto dünyasının tanınmış isimlerinden Arthur Hayes, son zamanlarda yaptığı kripto para alımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. BitMEX’in kurucularından ve eski CEO’su olan Hayes, dün yaptığı açıklamalarla Pendle ve Dogecoin gibi kripto paralara olan ilgisini gösterdi.

Arthur Hayes’ın Pendle ve Dogecoin Alımları

Arthur Hayes, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla Pendle ve Dogecoin alımlarına başladığını duyurdu. Lookonchain’in verilerine göre, Hayes’ın cüzdanlarından biri Wintermute üzerinden 92.336 adet Pendle satın aldı. Ayrıca, Hayes’ın Wintermute’a 2 milyon dolarlık USDC göndererek ETH ve Pendle alımı gerçekleştirdi.

Hayes’ın Önceki Pendle Alımları ve Övgüleri

Arthur Hayes, daha önce de Pendle projesini takdir ettiğini ve bu projeye olan güvenini defalarca dile getirdi. Hayes’ın Pendle’a olan ilgisi ve bu projeye duyduğu güven, kripto topluluğunda dikkat çekici bir konu haline geldi.

Arthur Hayes’ın ABD Enflasyon ve Faiz Tahminleri: Geçtiğimiz günlerdeki blog yazısında Hayes, ABD’nin enflasyonla mücadelede başarılı olamayacağını ancak faiz indirimi yapacağını belirtti. Hayes, Ağustos ayına kadar Bitcoin’in 60 ila 70 bin dolar arasında hareket edeceğini tahmin ediyor ve boğa piyasasının tekrar canlanacağını öngörüyor.

Bu haber ilk olarak Coin Mühendisi sitesinde yayınlanmıştır.

İlginizi Çekebilir;  Winklevoss Kardeşlerden Yapılan Bağış
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.