Oppenheimer Nike Hisseleri İçin Olumlu Görünümünü Güncelledi

0

Oppenheimer analistleri, Nike (NKE) hisseleri için olumlu bir görünüm güncellemesi yayınladı. Şirket, Nike’ı ‘Perform’dan ‘Outperform’a yükseltti ve hisse senedi için hedef fiyatını 110 dolardan 120 dolara çıkardı. Bu güncelleme ile birlikte, Oppenheimer, Nike hisselerindeki kademeli bir iyileşme beklentisini belirtti.

Analiz raporunda, Nike’ın son dönemde karşılaştığı zorluklara rağmen üst yönetimin yeni ürünler geliştirme ve marka güçlendirme konularına odaklandığı vurgulandı. Şirketin satış büyümesi ve kar marjları üzerinde olumsuz etkiler yaratan dış faktörlerin azalmasıyla birlikte, Nike hisselerindeki riskin de azaldığı belirtildi.

Oppenheimer’a göre, Nike’ın orta ve uzun vadeli perspektifte hisse senedi performansının olumlu olacağı öngörüldü. Bu nedenle, Oppenheimer Nike’ı en iyi büyük sermayeli hisse senedi tavsiyesi olarak belirledi.

  • Oppenheimer, Nike’ın zorluklarla karşılaşmasına rağmen hisse senedi performansında iyileşme bekliyor.
  • Şirketin üst yönetiminin yeni ürünler ve marka güçlendirme konularına odaklandığı belirtiliyor.
  • Analistler, Nike’ın orta ve uzun vadeli perspektifte güçlü bir performans sergileyeceğini öngörüyor.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından gözden geçirilmiştir. Daha fazla ayrıntı için lütfen Hüküm ve Koşullarımıza bakın.

İlginizi Çekebilir;  Citi Analistlerinin Microsoft İçin Fiyat Hedefi Yükseltmesi ve OpenAI Gelişmeleri
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.