Papilon Savunma Teknoloji ve Ticaret A.Ş. Sermaye Artırımı ve Yatırım Durumu

0

Papilon Savunma Teknoloji ve Ticaret A.Ş. Sermaye Artırımı Başvurusu Yaptı

Papilon Savunma Teknoloji ve Ticaret A.Ş. Sermaye Artırımı Başvurusu Yaptı

Investing.com – Papilon Savunma Teknoloji ve Ticaret A.Ş. (PAPIL), Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bugün yaptığı başvuruda, bedelsiz sermaye artırımı için SPK’ye başvuru yapıldığını duyurdu. Geçen haftaki yönetim kurulu toplantısında şirketin 34.375.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin 206.250.000 TL’ye yükseltilmesi kararı alınmıştı. Bugün yapılan açıklamada şirketin esas sözleşmesinde değişiklik yapılması için SPK’ya başvuru yapıldığı belirtildi.

Papilon, SPK onayının ardından sermayesini %500 oranında artıracak. 171.875.000 TL’lik artırım bedelinin 92.438.995,87 TL’si Özsermaye Enflasyon Düzeltme Farkları hesabından, 79.436.004,13 TL’si ise Emisyon Primi hesabından karşılanacak.

InvestingPro ile Yatırımlarınızı Yönlendirin

InvestingPro ile finansal hedeflerinize ulaşın ve daha fazla kazanç sağlayın! Şimdi BÜYÜK YAZ İNDİRİMİ fırsatını yakalayın. %50 indirime ek %10’a varan indirim için KAZAN kuponunu kullanın. Kodu nasıl kullanacağınızdan emin değil misiniz? Adım adım gösterdiğimiz videoyu izleyebilirsiniz. Sorularınız için destek birimimize buradan ulaşın.

PAPIL Payında Son Durum

PAPIL, son 6 haftadır pozitif kapanışlarla yükseliş trendinde. Hissenin Nisan-Mayıs dönemindeki kayıplarını geri aldığı görülüyor. Bugün 160 TL bölgesini test eden hisse, Nisan ayındaki direnç hattına ulaştı. Bu hafta %5’ten fazla değer artışı yaşayan PAPIL, yılbaşından bu yana %200’ü aşan bir değer artışı sağladı.

InvestingPro’da yapılan adil değer analizine göre PAPIL’in primli hareket ettiği öngörülüyor. Detaylı finansal incelemeler için InvestingPro’yu kullanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir;  Kripto Varlık Yatırım Fonlarından 1,2 Milyar Dolar Çıkış
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.