Kripto Varlık Yatırım Fonlarından 1,2 Milyar Dolar Çıkış

0

Investing.com’un yayınladığı verilere göre, kripto varlıklara dayalı yatırım ürünlerinde önceki haftanın ardından bu hafta da 584 milyon dolarlık fon çıkışı gerçekleşti. Bu çıkışlar son iki haftada toplamda 1,2 milyar dolara ulaştı. Analistler, çıkışları Fed’in faiz indirimine yönelik isteksiz tavrına bağlıyor.

ABD ve Diğer Ülkelerdeki Fon Çıkışları

ABD ve Diğer Ülkelerdeki Fon Çıkışları

Kripto varlık yatırım fonlarına hakim olan ABD, 475 milyon dolar ile en yüksek fon çıkışının gerçekleştiği piyasa oldu. Ardından Kanada piyasasından da 109 milyon dolarlık bir çıkış gerçekleşti. Geçen hafta İsviçre ve Brezilya’da kısmi girişler görülürken diğer ülkelerdeki kripto yatırım fonlarından çıkışlar devam etti.

Altcoin Yatırım Fonlarına İlgi Arttı

Altcoin Yatırım Fonlarına İlgi Arttı

Varlık bazında bakıldığında, Bitcoin fonları 630 milyon dolar ile açık ara öndeydi. Bitcoin’in satışına odaklı fonlar da 1,2 milyon dolar çıkış kaydetti. Ethereum fonları ise Bitcoin’in ardından 58 milyon dolar çıkış kaydetti. Çoklu varlık yatırım fonlarının yaklaşık 100 milyon dolarlık fon girişi kaydetmesi dikkat çekti. Ayrıca diğer altcoin’ler de düşük miktarlı girişlere sahne oldu. Bitcoin ve Ethereum fonlarındaki satışlara karşılık altcoin piyasasına yönelik alımların gelmesi, analistler tarafından yatırımcıların düşük fiyatları satın alma fırsatı olarak yorumlandı.

InvestingPro BÜYÜK YAZ İNDİRİMLERİ başladı! %50 indirime ek %20 indirim için KAZAN kuponunu kullanın. Kodu nasıl kullanacağınızdan emin değil misiniz? Adım adım gösterdiğimiz videoyu izleyebilirsiniz. Sorularınız için destek birimimize buradan ulaşın.

Kripto Varlık Yatırım Fonlarından 1,2 Milyar Dolar Çıkış

İlginizi Çekebilir;  Winklevoss Kardeşlerden Yapılan Bağış
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.