Yatırım Fırsatları ve Teknoloji Sektöründe Son Durum

0

Yatırım Fırsatları

Yatırım Fırsatları

Investing.com – Teknoloji sektöründeki güçlü performansına rağmen son dönemde geniş bir yelpazeye yayılan bir ralli gözlemlendi. Pozitif ve negatif hisse senetlerinin sayısını karşılaştıran ilerleme-gerileme oranı, geçen haşta 15 ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Ancak bu trendden yararlanabildiniz mi, yoksa hala yılın başından beri yükselen aynı hisse senetlerine mi yatırım yapıyorsunuz? InvestingPro’nun BÜYÜK YAZ İNDİRİMLERİ kapsamında %50 indirime ek %20 indirim fırsatını kaçırmayanlar, bu trendi yakından takip ettiler. FIRSATP kuponunu kullanarak ek %20 indirimden yararlanabilirsiniz. Kodu nasıl kullanacağınızı öğrenmek için videoyu izleyebilirsiniz. Destek ekibimize buradan ulaşabilirsiniz.

Örneğin, Haziran ayında Nvidia Corporation (NVDA) gibi hisselerin performansını geride bırakan Adobe Systems Incorporated (ADBE) (%+25) ve Autodesk Inc (ADSK) (%+22,75) gibi hisseler, en iyi performansı gösterenler arasında yer almaktadır.

  • Teknoloji Devleri: %+6,9
  • S&P 500’ü Geçin: %+3,7
  • S&P 500: %+3,5

Bu rakamlar, Teknoloji Devlerinin yılbaşından bu yana gösterdiği %34,9’luk inanılmaz performansı göstermektedir.

Yapay zekanın etkili kullanımıyla, InvestingPro’nun stratejileri güncel kalmakta ve başarıyı artırmaktadır. Temmuz ayının kazananlar listesini kaçırmamak için aylık sadece 7 dolardan yararlanabilirsiniz.

InvestingPro’nun stratejileri, son 15 ayda piyasaya göre %77,36’lık bir performans sergilemiştir. Bu gerçek dünya verilerine dayanan sonuçlarla desteklenmektedir. Geriye dönük testler, stratejilerin uzun vadede yatırımcılara daha büyük getiriler sağlayabileceğini göstermektedir.

Bu fırsatı kaçırmayın, yatırımlarınızı güçlendirmek için FIRSATP kuponunu kullanarak %50 indirime ek %20 indirimden yararlanın.

Kaynak: ProPicks

İlginizi Çekebilir;  Willy Woo: Bitcoin Rallisi Yaklaşıyor
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.