OrangeKloud Technology Inc. Halka Arz Duyurusu

0

OrangeKloud Technology Inc.’in Halka Arzı Hakkında Duyuru

OrangeKloud Technology Inc.'in Halka Arzı Hakkında Duyuru

OrangeKloud Technology Inc. (kısaca ORKT), bugün gerçekleştirdiği halka arzda 2.750.000 adet A Sınıfı Adi Hissesinin satış fiyatını belirledi. Bu hissenin fiyatı, her bir hisse için 4.75 $ olarak tespit edilmiştir. Bu işlem, Arz olarak adlandırılacaktır. Şirket, halka arz sürecinde Maxim Group’a (detaylar aşağıda verilecektir) 45 gün süreyle, halka arz fiyatından (bu işlem Fazla Tahsisat olarak bilinecektir) ek hisse satın alma yetkisi vermiştir. Buna göre, ek olarak 412.500 adet A Sınıfı Adi Hissesinin satışı sağlanabilecektir.

Fazla tahsisat kullanılmadığı takdirde, OrangeKloud Technology Inc.’in halka arzdan elde etmeyi beklediği toplam gelirin, sigortacıların hizmet maliyetleri ve satışla ilgili diğer tahmini masraflar düşülmeden önce yaklaşık 13,1 milyon dolar olacağı öngörülmektedir. Hisselerin, Nasdaq Sermaye Piyasası üzerinde “ORKT” sembolü ile 25 Temmuz 2024 tarihinde işlem görmeye başlaması planlanmaktadır. Arzın tamamlanması ise, tüm gerekli işlemlerin yerine getirilmesi koşuluyla 26 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşmesi öngörülmektedir.

Hisselerin satışı için Maxim Group, LLC (bundan sonra Maxim olarak anılacaktır) münhasır koordinatör olarak atanmıştır. Şirket adına, Loeb & Loeb LLP, Bird & Bird ATMD LLP ve Harney Westwood & Riegels Singapore LLP, sırasıyla Amerika Birleşik Devletleri, Singapur ve Cayman Adaları’nda hukuk danışmanı olarak görev yaparken, Pryor Cashman LLP ise Maxim için Amerika Birleşik Devletleri’nde Arz ile ilgili hukuk danışmanlığı yapmaktadır.

Arz ve satışı tescil eden beyan, Şirket’in 24 Temmuz 2024 tarihinde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından onaylanan güncellenmiş Form F-1 (Dosya No. 333-277162) Kayıt Beyanına dayanarak gerçekleştirilmektedir. Hisselerin satışı yalnızca prospektüs adı verilen resmi bir belge aracılığıyla gerçekleşecektir. Yatırımcıların, Şirket ve Arz hakkında daha fazla bilgi edinmeden önce, SEC’e sunulan veya sunulacak izahnameyi ve diğer ilgili belgeleri dikkatlice okumaları önemle tavsiye edilmektedir.

İlginizi Çekebilir;  Amazon'un Alexa Sesli Asistanını Yenileme Planları

Bu belgelere, SEC’in web sitesi olan www.sec.gov adresinden ücretsiz olarak erişebilirsiniz. Ayrıca, Arz’a ilişkin izahnamenin dijital versiyonları, 300 Park Avenue, 16th Floor, New York, NY 10022 adresinde bulunan Maxim Group, LLC’den +1 (212) 895-3500 numaralı telefondan ya da syndicate@maximgrp.com e-posta adresinden talep edilebilir. Mevcut olduğunda, Arz ile ilgili kesin izahnamenin bir kopyası da SEC’in www.sec.gov adresindeki web sitesinden edinilebilir.

Bu basın bülteni yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve herhangi bir menkul kıymetin satışına yönelik bir davet veya satın alma talebi anlamına gelmemektedir. Ayrıca, bu menkul kıymetler, herhangi bir eyaletin veya yargı alanının menkul kıymetler yasaları uyarınca tescil edilmeden veya resmi onay alınmadan, böyle bir davetin, talebin veya satışın yasalara aykırı olacağı yerlerde satılamaz.

Bu makale, yapay zeka desteği ile oluşturulmuş ve bir editör tarafından gözden geçirilmiştir. Daha fazla bilgi için lütfen Şartlar ve Koşullarımıza bakınız.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.