Orge Enerji Geri Alım Programı ve Hisse Durumu

0

Orge Enerji Geri Alım Programı

Borsa İstanbul’da işlem gören Orge Enerji, Kamuyu Aydınlatma Platformuna yaptığı açıklamada pay geri alım programı kapsamındaki fon tutarının artırıldığını bildirdi. Şubat ayında geri alım için ayrılan azami fon tutarı 40.000.000 TL olarak belirlenmişti. Şirket, bu hafta aldığı yeni kararla geri alım için ayrılan azami 40.000.000 TL tutarındaki fonun 100.000.000 TL olarak yeniden belirlenmesine karar verdi. Geri alınacak azami pay sayısı da bu tutarı geçmeyecek şekilde belirlenecek. Geri alım programının süresi ise 2 yıl olarak belirlendi.

Orge Enerji Hisse Durumu

Orge Enerji Hisse Durumu

ORGE, Mayıs ayındaki son düşüş trendinde 80 TL seviyesinden 62 TL’ye kadar gerileyerek bu noktada destek buldu. Haziran ayında dalgalı bir seyir izleyen hisse, 68-70 TL aralığına kadar devam eden yükselişler görse de bu noktada iki kez dirençle karşılaştı. Bu ay hafif yukarı yönlü seyreden ORGE’nin InvestingPro’da adil değeri şu an 75,43 TL olarak hesaplanmış durumda. Analize göre ORGE’nin yaklaşık %13 iskontolu hareket ettiği öngörülüyor.

Büyük YAZ İNDİRİMLERİ başladı! InvestingPro ile yatırım stratejinizi güçlendirin. Daha iyi sonuçlar elde edin. %50 indirime ek %20 indirim için KAZAN kuponunu kullanın. Kodu nasıl kullanacağınızdan emin değil misiniz? Adım adım gösterdiğimiz videoyu izleyebilirsiniz. Sorularınız için destek birimimize buradan ulaşın.

  • ORGE, geçen hafta %5 bandında değer artışı gördükten sonra bu hafta %2,2 oranında düşüşle 66 TL bandından devam ediyor.
İlginizi Çekebilir;  Geliştiriciler, Bu Hafta MATIC Coin ve O 9’unu Zirveye Taşıdı!
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.