Kripto Varlık Fonlarındaki Son Durum

0

Investing.com’un raporuna göre, kripto varlık yatırım fonları son üç haftadır çıkış yaşamış olsa da, bu hafta 30 milyon dolarlık daha düşük miktarlı satışlar görüldü.

Geçen hafta 30 milyon dolarlık kısmi çıkışlar olsa da, ETF satışlarının belirgin şekilde yavaşladığı gözlendi. Özellikle birçok kripto varlık şirketi pozitif fon akışı yaşarken, Grayscale’in 153 milyon dolarlık ETF çıkışı piyasayı aşağı çekti.

CoinShares verilerine göre, işlem hacimleri önceki haçaya göre %43 artarak 6,2 milyar dolara yükseldi. Ancak bu işlem hacmi, bu yılki haftalık 14,2 milyar dolarlık ortalamanın oldukça altında kaldı.

Kripto Varlık Fonlarındaki Son Durum

Bölgesel Bazda Analiz

Bölgesel Bazda Analiz

  • ABD, 43 milyon dolarlık fon girişi ile öne çıkarken, Brezilya ve Avustralya sırasıyla 7,6 milyon dolar ve 2,9 milyon dolarlık girişler raporladı.
  • En yüksek fon çıkışlarının yaşandığı piyasalar ise Hong Kong ve Almanya oldu.

Bitcoin ve Ethereum Hareketleri

Bitcoin ve Ethereum Hareketleri

Varlık bazında Bitcoin ETF’lerine 10 milyon dolarlık giriş gerçekleşirken, Ethereum fonlarından Ağustos 2022’den bu yana en yüksek çıkışlar yaşandı ve fon akışı negatif yöne döndü.

Kripto Varlık Fonlarındaki Son Durum

Geçen hafta Ethereum fonları 61 milyon dolarlık satış gördü. Bu durum, Ether fonlarının yılın ilk yarısında 25 milyon dolarlık eksiye düşmesine neden oldu. Bitcoin’e yönelik duyarlılık pozitife dönüşmeye başlarken, diğer altcoin’lere dayalı fonlar kısmi girişler kaydetti.

İlginizi Çekebilir;  Willy Woo: Bitcoin Rallisi Yaklaşıyor
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.