Hisse Senedi Sezonuna Hazırlık ve Yüksek Kazanç Fırsatları

0

Yüksek Kazanç Potansiyeli: Hisse Senedi Sezonuna Hazırlanın

Yüksek Kazanç Potansiyeli: Hisse Senedi Sezonuna Hazırlanın

Investing.com – Finans dünyasında büyük bankalar, hisse senetleri için oldukça olumlu geçmesi beklenen bir kazanç sezonunu müjdeledi. S&P 500 endeksi için ortalama hisse başına kazanç (EPS) geçen yılın aynı dönemine göre %8,8 oranında bir artış göstermesi bekleniyor. İletişim Hizmetleri, Bilgi Teknolojisi ve Sağlık Hizmetleri sektörleri, bu büyüme sürecinde önemli bir rol oynayacak.

Bu çerçevede, portföyünüzü yeni zirvelere taşıyacak stratejik hisse senedi alımları yapmak için mükemmel bir zaman. Yapay zeka destekli hisse senedi seçimleri listemize abone olan premium kullanıcılarımız, bu süreçte herkesten bir adım önde bulunuyor. Temmuz ayının başında premium abonelerimiz, yapay zeka destekli aracımızın en son temel modellemesine göre önümüzdeki ay için en iyi hisse senedi seçimlerinin bir listesine erişim sağladı. Kazanç sezonu başlamadan önce bile bu seçimlerden kazanç elde etmeye başladılar.

Örneğin, bu ay içerisinde elde edilen kazançlar arasında:

  • Wayfair Inc (W): %9,3
  • Urban Outfitters Inc (URBN): %12,95
  • Enphase Energy Inc (ENPH): %14,48 artış gösterdi.

Bunlar, sonuçlarını açıkladıktan sonra yükselişe geçmeye hazır, temel ve teknik açıdan sağlam hisse senetlerinden oluşan çok daha uzun bir listede yalnızca birkaç örnek. InvestingPro’nun %50’ye ek %10’a varan indirim fırsatı ile hemen abone olun ve 2. çeyrek kazanç sezonunda büyük kazanç elde etmenizi sağlayacak tüm seçimlerin kapısını aralayın!

Ancak sadece söze güvenmeyin; 1. çeyrekteki kazanç sezonundaki yapay zeka destekli seçimlerimize göz atabilirsiniz. Raporlama sonrasında elde edilen kazançlar arasında:

İlginizi Çekebilir;  InvestingPro Yaz İndirimi
  • Ringcentral Inc (RNG): +%14,6
  • Louisiana-Pacific Corporation (LPX): +%20,8
  • Applovin Corp (APP): +%15,1
  • Vistra Energy Corp (VST): +%9,2
  • United Therapeutics Corporation (UTHR): +%8,9
  • Tenet Healthcare Corporation (THC): +%13,3
  • Wayfair Inc: +%16,15 artış yaşadı.

Bu sonuçlar, Kasım ayında lansmanımızdan bu yana stratejilerimizin karşılaştırma endeksini geçmesine yardımcı oldu. Yapay zeka destekli stratejilerimizin gerçek performansı aşağıda belirtilmiştir:

  • Teknoloji Devleri: %+78,01
  • S&P 500’ü Geride Bırakın: %+36,66
  • S&P 500 Endeksi: %+31,78

Bu, geriye dönük bir test değil; gözlerimizin önünde gerçekleşen gerçek dünya performansıdır. İkinci çeyrek kazanç sezonu için yapay zekamızın seçim listesini almak için neyi bekliyorsunuz?

Şimdi InvestingPro BÜYÜK YAZ İNDİRİMLERİ başladı! %50 indirime ek olarak %10’a varan indirim için FIRSATP kuponunu kullanarak fırsatları değerlendirin. Kodu nasıl kullanacağınızdan emin değil misiniz? Adım adım gösterdiğimiz videoyu izleyebilirsiniz. Sorularınız için destek birimimize buradan ulaşabilirsiniz.

Aslında, geriye dönük testlerimiz, stratejileri uzun vadede takip eden yatırımcıların daha iyi sonuçlar alacağını gösteriyor: Kaynak: ProPicks. Bu, stratejimizdeki 100 bin dolarlık bir anaparanın şimdiye kadar 1.868.000 dolara dönüşeceği anlamına geliyor. İnanılmaz, değil mi? Siz de FIRSATP kuponunu kullanarak InvestingPro BÜYÜK YAZ İNDİRİMLERİ’nden yararlanmaya hemen başlayın.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.