Seğmen Kardeşler Gıda’nın Avrupa Pazarına Girişi

0

Seğmen Kardeşler Gıda, Avrupa Pazarına Adım Atıyor

Seğmen Kardeşler Gıda, Avrupa Pazarına Adım Atıyor

Borsa İstanbul’da geçen ay halka arz sürecini tamamlayan ve işlemlere başlayan Seğmen Kardeşler Gıda, Avrupa Birliği ülkelerinde faaliyetlerini artırmak için önemli adımlar atıyor. Şirket, Avrupa’da satış, pazarlama ve dağıtım faaliyetlerini genişletmek amacıyla Hollanda merkezli bir şirket kurma kararı aldı.

  • Hollanda’da %100 iştiraki olacak yeni şirket kurulacak.
  • Hollanda’da depo alanı kiralanacak ve satış ekibi oluşturulacak.
  • Yönetim kurulu üyesi Serdar ÖZCANLI, faaliyetlerin yürütülmesi için yetkilendirildi.

Avrupa Birliği’nde aktif ihracat yapılan 8 ülkede satış potansiyelini artırmayı hedefleyen şirket, Almanya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Fransa, Litvanya, İsveç, Romanya’ya odaklanacak. Ayrıca, Hollanda ve diğer ülkelerdeki etnik pazarlara ürünlerini ulaştırmayı planlıyor.

Seğmen Kardeşler Gıda’nın halka arz fiyatı olan 30 TL’den başlayan hisse senedi fiyatı, şu anda 24 TL bandında işlem görüyor. Şirketin Avrupa’daki genişleme kararının hisse değerine etkisi yakından takip ediliyor.

InvestingPro ile finansal hedeflerinize ulaşın. Daha fazla kazanç sağlayın! Şimdi BÜYÜK YAZ İNDİRİMİ fırsatını yakalayın. %50 indirime ek %10’a varan indirim için KAZAN kuponunu kullanın. Kodu nasıl kullanacağınızdan emin değil misiniz? Adım adım gösterdiğimiz videoyu izleyebilirsiniz. Sorularınız için destek birimimize buradan ulaşın.

İlginizi Çekebilir;  Yatırım Fırsatları ve Teknoloji Sektöründe Son Durum
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.