Yeni Gimat GYO’dan Asılsız Haberlere Yanıt

0

Yeni Gimat GYO’dan Önemli Açıklama

Yeni Gimat GYO'dan Önemli Açıklama

Investing.com – Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (IS:YGGYO), bugün bazı basın organlarında ve sosyal medya platformlarında yayımlanan asılsız haberlere karşılık bir açıklama yaptı. Şirket yetkilileri, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdikleri bildiride, yatırımcıların doğru bilgilendirilmesi ve yatırım kararları alırken yanlış veya yanıltıcı bilgilere itibar edilmemesi gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Yeni Gimat GYO’nun KAP üzerinden yaptığı açıklama şu şekildeydi:

“Bazı medya kuruluşlarında ve sosyal medya hesaplarında, Ankara İli Çankaya İlçesi Balgat Mahallesi’nde bulunan 9895 ada 78 parseldeki 48.675 m² büyüklüğündeki arazinin, şirketimiz öncülüğündeki bir yatırımcı grubu tarafından 120.000.000 dolar karşılığında satın alındığına dair haberler yer almaktadır. Ancak, bu arazinin satın alınması ile şirketimizin hiçbir ilgisi bulunmamaktadır ve şirketimiz, bu arsanın satın alma sürecinde yer almamıştır. Şirketimiz, Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri ve şeffaf yönetim anlayışı çerçevesinde, yatırımcılarını her zaman KAP sayfası ve resmi web sitesi aracılığıyla bilgilendirmektedir. Bu nedenle, şirketimiz tarafından açıklanmamış bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.”

YGGYO’da Son Durum

YGGYO hisseleri, bu yıl boyunca yükseliş trendini sürdürerek yatırımcıların dikkatini çekmektedir. Yılbaşından bu yana %50’ye yakın bir değer artışı yaşayan hisse, bu hafta 54,75 TL ile rekor seviyesine ulaşmış ve son 6 haftadır art arda pozitif kapanışlar gerçekleştirmiştir. Ancak, bu hafta %2 oranında bir düşüş göstermektedir.

InvestingPro’da YGGYO’nun mevcut piyasa değerinin adil değerinin altında olduğu öngörülmektedir. Şirketin mali durumu, “çok iyi performans” olarak nitelendirilmektedir. YGGYO için hesaplanan güncel adil değer fiyatını görmek ve şirketin güçlü ve zayıf yönleri hakkında daha fazla bilgi almak için InvestingPro platformunu kullanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir;  Yaz İndirimi: InvestingPro ile Yatırım Dünyasında Fırsatlarla Dolu Bir Yaz
  • Büyük Yaz İndirimleri!
  • InvestingPro ile yatırım stratejinizi güçlendirin.
  • Daha iyi sonuçlar elde etmek için %50 indirime ek %10’a varan indirim fırsatını kaçırmayın.
  • KAZAN kuponunu kullanarak bu avantajdan faydalanabilirsiniz.

Kodu nasıl kullanacağınızdan emin değil misiniz? Adım adım gösterdiğimiz videoyu izleyebilirsiniz.

Sorularınız için destek birimimize buradan ulaşabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.