Kripto Varlık Yatırım Ürünlerinde Yükseliş ve Piyasa Gelişmeleri

0

Kripto Varlık Yatırım Ürünlerinde Yükseliş Devam Ediyor

Kripto Varlık Yatırım Ürünlerinde Yükseliş Devam Ediyor

Investing.com’un son verilerine göre, kripto varlık yatırım ürünleri geçen hafta 1,35 milyar dolarlık önemli bir fon girişi ile yükselişini sürdürdü. CoinShares’in raporuna göre, toplam fon girişi son 3 haftada 3,2 milyar dolara ulaşarak dikkat çekici bir artış gösterdi. Ayrıca, borsada işlem gören fonların hacimleri de ciddi bir yükseliş kaydetti; raporda belirtildiği üzere, ETP’lerin işlem hacmi bir önceki haftaya göre %45 oranında artarak 12,9 milyar dolara ulaştı.

Bölgesel Gelişmeler

Bölge bazında incelendiğinde, geçen hafta karışık bir tablo ortaya çıktı. ABD piyasası 1,3 milyar dolara yakın girişle açık ara üstünlüğünü korurken, daha küçük piyasalarda İsviçre 66,3 milyon dolar, Kanada ise 7,8 milyon dolar fon girişi gördü. Bununla birlikte, Almanya, Hong Kong ve Brezilya pazarlarında sırasıyla 5,2 milyon dolar, 1,9 milyon dolar ve 1,7 milyon dolar değerinde kısmi çıkışlar kaydedildi.

Finansal Hedeflerinize Ulaşın!

Finansal Hedeflerinize Ulaşın!

InvestingPro ile finansal hedeflerinize ulaşmak artık daha kolay! Daha fazla kazanç elde etmek için şimdi BÜYÜK YAZ İNDİRİMİ fırsatını kaçırmayın. %50 indirime ek olarak %10’a varan indirim için KAZAN kuponunu kullanabilirsiniz.

Kodu nasıl kullanacağınızdan emin değil misiniz? Adım adım gösterdiğimiz videoyu izleyebilirsiniz.

Sorularınız için destek birimimize buradan ulaşabilirsiniz.

Pozitif Duyarlılık Tüm Piyasayı Sarıyor

Varlıklara göre dağılımda Bitcoin fonlarının 1,28 milyar dolara yakın bir fon topladığı gözlemlenirken, varlığın düşüşüne odaklı Bitcoin Short fonlarından 1,9 milyon dolar çıkış olduğu belirtildi. Bu durum, Bitcoin’e yönelik duyarlılığın pozitif kaldığını gösteren önemli bir gelişme olarak değerlendirildi.

İlginizi Çekebilir;  Geliştiriciler, Bu Hafta MATIC Coin ve O 9’unu Zirveye Taşıdı!

Altcoin Yatırımları Artışta

Geçen hafta, altcoin odaklı fonlar da net pozitif fon akışları kaydetti. Ethereum fonları, 45,3 milyon dolarlık girişle altcoin fonlarına liderlik ederek, yılbaşından bu yana toplam miktarını 103 milyon dolara çıkardı. Ether fonları, yıllık bazda geçen haftaki girişlerle birlikte 9,6 milyon dolarlık fon toplayan Solana fonlarını geride bırakmayı başardı. Bu iki altcoin’in ardından Litecoin fonları da 2,2 milyon dolarlık girişle dikkat çekti.

ETF’ler Yükseliyor, Blockchain Hisseleri Düşüşte

ETF'ler Yükseliyor, Blockchain Hisseleri Düşüşte

Kripto ETF piyasasındaki büyümeye rağmen, CoinShares raporu Blockchain şirketlerinin hisselerinde çıkışların devam ettiğini gösteriyor. Rapora göre, Blockchain şirketlerinin hisseleri geçen hafta 8,5 milyon dolarlık bir çıkışla düşüş eğilimini sürdürdü.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.