Yapı Kredi Leasing ve Ford Otosan’dan Stratejik İş Birliği

0

Yapı Kredi Leasing ve Ford Otosan’dan Önemli İş Birliği

Yapı Kredi Leasing ve Ford Otosan'dan Önemli İş Birliği

Investing.com – Yapı Kredi Leasing, Ford Otosan ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında önemli bir basın açıklaması yaptı. Bu anlaşma ile Yapı Kredi Leasing, Türkiye’deki ilk leasing partneri olarak Ford markalı binek, hafif ticari ve Ford Trucks ağır ticari araçlara %100’e varan finansman desteği sunma imkânı sağlıyor.

Bu iş birliği çerçevesinde Yapı Kredi Leasing, müşterilerine aşağıdaki avantajları sunacak:

  • Faiz desteği içeren özel kampanyalar
  • Türk lirası veya döviz kredisi kullanma imkânı
  • Elektrikli araçlarda özel fiyatlama fırsatları
  • 60 aya kadar vade seçenekleri
  • Araçların üstyapı bileşenlerinin leasing kapsamında kredilendirilmesi

Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Fatih Torun, iki Koç Grubu iştirakinin iş birliği ile Ford Türkiye ve Ford Trucks müşterilerine alternatif finansal çözümler sunacaklarını belirterek, “Yapı Kredi Leasing olarak her zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için bir adım önde olmaya çalışıyoruz. Türkiye’nin en geniş üretim kapasitesine sahip otomotiv üreticisi Ford Türkiye ve Ford Trucks’ın ilk leasing partneri olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sayede, Ford Türkiye ve Ford Trucks müşterileri, uzun vadeli finansman ve kira süresi boyunca sabit taksit ödeme imkânlarından yararlanarak, şirketlerinin nakit akışına uygun esnek geri ödeme planları ile ihtiyaç duydukları araçlara kolayca ulaşabilecekler” dedi.

Torun, Ford Otosan’ın otomotiv sektöründeki elektrik dönüşümüne liderlik etme vizyonu doğrultusunda geliştirdiği stratejiyi yakından izlediklerini de vurgulayarak, “Özellikle ticari araç segmentinde milyonların tercihi olan Ford Otosan’ın ürettiği araçların finansmanı ile Yapı Kredi Leasing olarak sürdürülebilir dönüşümü destekleyecek önemli bir katkı sunmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin yeşil ekonomiye geçiş sürecine yardımcı olacağız” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir;  Yeni Gimat GYO'dan Asılsız Haberlere Yanıt

FROTO Hisselerinde Son Durum

FROTO, bu yılın Mayıs ayına kadar %70 oranında önemli bir değer artışı kaydetmişti. Yaz aylarına girerken düzeltme aşamasına geçen hisse, 1.249 TL zirvesinden 870 TL’ye doğru sert bir düşüş yaşadı. Ağustos’un ikinci yarısında yeniden alım yönünde hareket etmeye başlayan FROTO, 5 Ağustos haftasındaki boşluğu doldurmak amacıyla 950 TL bandına doğru yükselişlerine devam ediyor. InvestingPro ise FROTO’nun şu an adil değer fiyatının %8 civarında üstünde işlem gördüğünü öngörüyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.