Kardemir Hisse Analizi ve Yatırım Fırsatları

0

Kardemir Hisse Analizi

Kardemir Hisse Analizi

17 ay önce, 2023-02-02 tarihinde, Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Class A (IS:KRDMA) hisse senedi ₺15.08 fiyatından işlem görüyordu. Endüstri standartlarına göre 17 farklı değerleme modelinin basit bir ortalamasını alarak oluşturduğumuz Adil Değer aracı, bu şirketin 0.6658 oranında iskontolu olduğunu ortaya koydu.

O tarihten bu yana, hisse senedi %69.89 oranında değer kazanarak, 2024-07-10 tarihi itibarıyla ₺25.62 seviyesine yükseldi. Türkiye’nin ilk ağır sanayi fabrikası olan Kardemir’in temelleri, 3 Nisan 1937’de Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifiyle dönemin Başbakanı İsmet İnönü tarafından atılmıştır. Şirket, 5.000 kişiye doğrudan istihdam sağlamaktadır.

KRDMA gibi bir sonraki fırsatı kaçırmamak için ne yapmalısın?

İşte şu anda değerlendirebileceğin iskontolu hisselerden bazıları:

  • Tüm Hisseleri Gör

Diğer yandan, Adil Değer aracı ile görebileceğin bir başka liste de, yatırım fırsatlarını içeren iskontolu hisselerdir. InvestingPro’ya abone olarak, piyasadaki en güvenilir Adil Değer aracına sınırsız erişim sağlayabilirsin.

Adil Değer ile, hangi hisselerin iskontolu ya da primli hale geldiğini anında görerek portföyünü güvence altına alman mümkün! Daha fazla bilgi için tıklayın. Pro üyesi misiniz? Tüm seçimlerimizi burada bulabilirsiniz.

Kardemir Hisse Analizi ve Yatırım Fırsatları

İlginizi Çekebilir;  Builders FirstSource ve Piyasa Rotasyonu
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.