Büyük Bankaların İflas Çözüm Stratejileri

0

ABD’li banka düzenleyicileri, Bank of America, Citigroup, Goldman Sachs ve JPMorgan Chase gibi dört büyük bankayı türev portföylerine odaklanarak yaşayan vasiyet olarak da bilinen iflas çözüm stratejilerini geliştirmeye yönlendirdi.

Planların Değerlendirilmesi

Federal Rezerv ve Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC), bankaların 2025 yılında sunacakları planlarda türevlerini güvenli bir şekilde çözmeye yönelik daha sağlam planlar sunmaları gerektiğini vurguladı.

Bankaların İfadesi

Citigroup, düzenleyiciler tarafından gündeme getirilen sorunları ele alma taahhüdünü ve sistemik etki veya vergi mükellefi yardımı olmaksızın çözülebileceğine olan güvenini ifade etti.

Düzenleyici Süreçler

Düzenleyiciler, bankaların iflas çözüm stratejilerinde beklenmedik durum planlamasını da içermesi ve çözüm stratejilerini uygulamak için yabancı hükümetlerden gerekli eylemleri nasıl güvence altına alacaklarını detaylandırmasını istiyor.

Reuters bu makaleye katkıda bulunmuştur. Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

İlginizi Çekebilir;  American Express Restoran Sektöründe Büyümeye Devam Ediyor
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.