Mia Teknoloji ve IIS Holding Arasında Önemli İş Birliği İmzalandı

0

Mia Teknoloji’den Önemli İş Birliği Duyurusu

Mia Teknoloji'den Önemli İş Birliği Duyurusu

Investing.com – Mia Teknoloji (MIATK), bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Şirket, Katar merkezli Integrated Intelligence Services and Trading W.L.L. (IIS Holding) ile önemli bir iş birliği sözleşmesi imzaladığını duyurdu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Şirketimiz ile merkezi Katar’da bulunan uluslararası holding şirketi IIS Holding arasında, 29 Temmuz 2024 tarihinde; Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar gibi Körfez ülkelerinde kamu ve özel sektör projelerinde iş birliği yapma hedefiyle bir iş birliği ve gizlilik sözleşmesi imzalanmıştır. Bu iş birliği ile Mia Teknoloji’nin ürettiği teknolojilerin bu ülkelerde pazarlanması, tanıtılması ve iş geliştirme faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi amaçlanmaktadır.”

IIS Holding’in, global ölçekte özellikle finans, bankacılık, sağlık bilişimi ve teknoloji alanlarında birçok projeye ve yatırıma imza attığı belirtilirken, holdingin savunma, mobilite, entegre tesis, enerji, yatırım, ticaret ve e-dönüşüm gibi çeşitli sektörlerde de faaliyet gösterdiği vurgulandı. Yapılan anlaşma ile ilk aşamada Körfez ülkelerinde yaklaşık 7 milyar dolarlık bir iş hacmine hitap edilmesi planlanmaktadır.

Mia Teknoloji, bu stratejik adımlarla birlikte ihracat ve iş geliştirme hedefleri doğrultusunda Körfez Pazarında daha etkin bir rol oynamayı ve nitelikli iş geliştirme faaliyetlerini artırmayı hedefliyor.

Şirketin son gelişmeleri arasında, geçtiğimiz hafta NATO Communications and Information Agency (NCIA) tarafından yürütülen Ship-Shore-Ship Buffer (SSSB) projesine dair önemli bir sözleşme imzaladığı bilgisi de yer alıyor. Projenin toplam değeri 35.999.316,35 euro olarak açıklanmıştır. Ayrıca, yurt içindeki faaliyetleri kapsamında Antalya Hv.Mey.K.Lığı ile Milli Savunma Bakanlığı arasında “Çevre Güvenlik Kamera Sistemi Alımı” işine dair 15.571.838,00 TL + KDV bedelli ihale kararının kesinleştiği ve sözleşmeye davet beklentisinin bulunduğu belirtildi.

İlginizi Çekebilir;  Yeni İthalat Vergileri Endişesi

MIATK’de Son Durum

Son günlerde MIATK hisseleri, ortalama 55-65 TL aralığında yatay bir seyir izliyor. Geçtiğimiz hafta 70 TL seviyesine kadar yükselen hisse, haftayı %1,77’lik bir düşüşle 61,2 TL’den kapatmıştır. Yeni haftaya kısmi bir yükselişle başlayan MIATK, son saat itibarıyla %3 civarında bir değer artışıyla 63 TL bandına doğru hareket etmektedir.

InvestingPro’da MIATK’nin adil değeri, mevcut fiyatın altında hesaplanmaktadır. Şirketin primli hareket etme olasılığı göz önünde bulundurulurken, finansal detayları ve adil değer fiyatını takip etmek için InvestingPro’yu kullanabilirsiniz.

Unutmayın, InvestingPro BÜYÜK YAZ İNDİRİMLERİ devam ediyor! %50 indirime ek olarak %10’a varan indirim için KAZAN kuponunu kullanmayı unutmayın. Kodu nasıl kullanacağınızdan emin değil misiniz? Adım adım gösterdiğimiz videoyu izleyebilirsiniz. Sorularınız için destek birimimize buradan ulaşabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.