Shiba Inu Geliştiricilerinden Yeni Projeler ve Katman-3 Ağı

0

Shiba Inu Geliştiricilerinden Yeni Projeler

Shiba Inu Geliştiricilerinden Yeni Projeler

Memecoin piyasasının en büyük ikinci kripto varlığı olan Shiba Inu, geliştirme ekibiyle birlikte yeni planlar üzerinde çalışıyor. Son günlerde düşük performansıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Shiba Inu, ekosistemini genişletmek ve güçlendirmek amacıyla çeşitli çalışmalar yürütüyor. Shiba ekibinin pazarlama faaliyetlerini yöneten Lucie, ekibin daha sürdürülebilir bir ekosistem oluşturmak için yeni bir katman-3 Blockchain ağı ve yeni token planlarını duyurdu.

Yapılan açıklamada, Shiba ekosisteminin katman-3 ağı ve yeni varlıklarla büyüyeceği vurgulandı. Ekosistemde şu anda SHIB ile birlikte LEASH, BONE, SHEB, Shiboshis ve ShibtheMV gibi varlıklar yer alırken, yakında TREAT ve SHI gibi yeni varlıkların da işlem göreceği bilgisi verildi.

Ancak, Shiba ekibi bazı eleştirilerden kurtulamıyor. SHIB’ın beklenen performansa ulaşamaması, topluluk üyeleri arasında kaygılara neden oluyor. Birçok kişi, ekibin çok sayıda projenin bir arada yürütülmesinin getirdiği zorluklar nedeniyle bazı projelerin yarım kaldığına dair endişelerini dile getiriyor. Özellikle, katman-3 projesi tanıtıldıktan sonra bazı topluluk üyeleri, henüz katman-2 ağının tam olarak oturmadan yeni bir katman-3 ağı üzerinde çalışılmasının mantıksız olduğunu savunuyor.

InvestingPro ile daha fazla kazanç elde etme fırsatını kaçırmayın! BÜYÜK YAZ İNDİRİMLERİ başladı. %50 indirime ek %10’a varan indirim için KAZAN kuponunu kullanabilirsiniz. Kodu nasıl kullanacağınızdan emin değil misiniz? Adım adım gösterdiğimiz videoyu izleyebilirsiniz. Sorularınız için destek birimimize buradan ulaşabilirsiniz.

Katman-3 Ağı ve Shibarium

Katman-3 ağı, Ethereum tabanlı bir katman-2 ağı olan Shibarium üzerine inşa edilecek. Bu yeni ağ için açık kaynaklı bir kriptografi firması olan Zama ile işbirliği yapılması planlanıyor. Shiba Inu baş geliştiricisi Kusama, geçen yıl Shiba’yı bir memecoin olmanın ötesine taşımak istediklerini ifade etmişti. Ardından, Shibarium ile atılım yapan ekibin temel amacı gerçek dünyada fayda sağlayacak çözümleri ekosisteme entegre edebilmek.

İlginizi Çekebilir;  Vitalik Buterin'den Ethereum Ağındaki İşlemleri Hızlandırma Önerileri

Öte yandan, Shiba ekosistemindeki çok sayıda kripto varlığının, SHIB’ın düşük performans göstermesiyle doğrudan ilişkilendirildiği düşünülüyor. Bazı topluluk üyeleri, ekibin çok fazla projeye odaklanması nedeniyle SHIB ile yeterince ilgilenemediğini ve yakım faaliyetlerinin aksadığını belirtiyor. Ancak geliştirici ekip, eleştirilere rağmen yeni katman-3 ağıyla birlikte ekosistemin fayda sağlayacağı konusunda kararlılıklarını koruyor.

SHIB’ın Performansı

SHIB, genel olarak düşüş trendinde ilerliyor. Temmuz ayının ilk haftasında 0,00001266 dolara kadar gerileyen kripto varlık, ardından kısmen toparlanarak 0,0000155-0,00001825 dolarlık dar bir bantta yatay hareket etmeye başladı. Bu ay içerisinde en yüksek 0,00002 doları gören SHIB, toparlanma sürecinin kısa sürmesiyle yatay hareketine devam etti. Yılbaşından bu yana %64 değer artışı kaydeden kripto para, tarihi zirvesi olan 0,00008854 dolardan yaklaşık %420 uzaklıkta bulunuyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.