Kıraç Galvaniz: Romanya’dan Yeni Sipariş ve İhalede Başarı

0

Kıraç Galvaniz’den Yeni Sipariş ve İhale Başarısı

Investing.com – Kıraç Galvaniz (TCKRC), bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı önemli bir duyuruda, Romanya’da yeni bir sipariş aldığını açıkladı. Şirketin açıklamasına göre, Romanya’da devam eden Slatina projesi kapsamında, 2025 yılının ilk çeyreğine kadar tamamlanması planlanan bir sipariş alındı. Bu siparişin, çelik otokorkuluk teslimatıyla ilgili olduğu belirtildi. Anlaşmanın toplam bedeli ise 2.680.000 euro olarak ifade edildi.

Kıraç Galvaniz, bu yeni siparişin uluslararası pazardaki etkinliğini artırma amacıyla gelir çeşitlendirmesi sağlama stratejileriyle uyumlu olarak büyümeye önemli bir katkı sağlayacağını vurguladı. Şirket ayrıca, dünkü KAP bildiriminde, 15. Bölge Kastamonu Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü’nün 18/09/2024 tarihinde gerçekleştirdiği, 2024/1106029 ihale kayıt numaralı “Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü sorumluluğundaki yol ağının muhtelif kesimlerinde çelik otokorkuluk yapım, bakım, onarım ve söküm işi” konulu ihaleye katıldığını duyurdu. Bu ihalede en avantajlı fiyatı vererek birinci oldukları belirtildi. İhalenin baz bedeli 102.621.071,12 TL olarak açıklandı ve ihale sürecinin kesinleşmesi ile nihai sözleşme sürecinin beklendiği bildirildi.

Ağustos Ayında Halka Arz Oldu

Ağustos Ayında Halka Arz Oldu

Kıraç Galvaniz payları, geçtiğimiz ay halka arz edilerek yatırımcıların dikkatini çekti. TCKRC, halka arzının ardından 3 gün boyunca tavan fiyatından işlem gördükten sonra 34,46 TL ile zirve seviyeye ulaştı; ancak sonrasında bir düşüş yaşadı. Hisse senedi, bu hafta içerisinde 24,7 TL seviyesine gerileyerek en düşük seviyesini kaydetti. Bununla birlikte, Kıraç Galvaniz payı, dün dip seviyeden tavan fiyatına kadar yükselerek önemli bir sıçrama yaptı. Bugünkü işlemlerde ise %2 civarında bir değer artışı ile kazançlarını koruyarak gün sonuna doğru 28 TL bandında işlem görüyor.

İlginizi Çekebilir;  Borsa İstanbul'da Tedbir Uygulamaları ve Hisse Durumları
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.